Tjänster

Vitvaror service

Vi utför service reparationer & Installation på alla typer av vitvaror i Gävleborg,Uppland & Hälsingland. Våra medarbetare har bred kompetens inom reparation och service av kylskåp, frysar, diskmaskiner, tvättmaskiner, torktumlare, mikrovågsugnar, elektriska spisar osv. 

Storkök & restaurang

Vi är ett service företag åt ett flertal kvalitetsmärken och har 20 år erfarenhet. 

Kyla & värme

Vi på Bovärme  hjälper främst dig som är fastighetsägare, förvaltare eller är ansvarig för en bostadsrättsförening och andra verksamheter i hela Gävleborg ,Hälsningland & Uppland och omnejd, med kommersiell kyla.

Tvättstugeservice

På Bovärme  erbjuder vi både fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar i hela Gävleborg, Hälsningland & Uppland med omnejd, allt från enstaka reparationer av din tvättstuga till stora totalentreprenader. 

VVS

Vi utför alla olika typer av vvs inom företag som hos privata hushåll. Vi har lång erfarenhet av vvs arbeten. Vi utför de flesta arbeten snabbt, smidigt och tryggt. 

El

Vi utför alla olika typer av elarbeten inom företag som hos privata hushåll. Vi har lång erfarenhet av el, tele, data, brand och larm installationer. 

Våtrum

Vi monterar ned, forslar bort och tar hand om det gamla innan vi monterar det nya. Och givetvis ingår 6 års Trygghetsförsäkring.